Γιόγκα Για Την Σοφή Γυναίκα (Wise Woman Yoga)-from Fear to Love.

Friday  22 March  2019  6:30 PM    Friday  22 March  2019 8:30 PM
Save Saved
Last update 23/03/2019
  447

Recurring event

Γιόγκα Για Την Σοφή Γυναίκα (Wise Woman Yoga)-from Fear to Love.
From 15 Mar 2019 to 15 Mar 2019
Go to the event

ΓΙΟΓΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΦΗ ΓΥΝΑΙΚΑ (WISE WOMAN YOGA) -
ΚΥΚΛΟΣ 10 ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ
Απο τον Φοβο στην Αγαπη/ From Fear to Love
Με τη Ελένη Τάρα Μπλαζάκη
Τα μαθήματα Γιογκα της Σοφής γυναίκας είναι ένας χρόνος και χώρος για τη Γυναίκα να υπάρξει με άλλες γυναίκες και να διαλύσει τα τείχη-εμπόδια μέσα στον εαυτό της αλλά και αυτά που έχει δημιουργήσει με τις άλλες, συνειδητά ή ασυνείδητα.
Η Σοφή Γυναίκα βλέπει τον εαυτό της σε όλες τις γυναίκες και όλες τις γυναίκες στον εαυτό της, δημιουργώντας ενότητα. Έχει πολλούς ρόλους στη ζωή της. Ο πιο σημαντικός είναι η φροντίδα των υψηλότερων δυνατοτήτων της και η ανάταση της συνειδητότητάς της. Η Σοφή Γυναίκα είναι και το κλειδί και η πόρτα.
Πρόκειται παράλληλα για ένα εξειδικευμένο μάθημα για γυναίκες που εστιάζει στις ιδιαίτερες ανάγκες σε σχέση με την υγεία και την ευεξία όσον αφορά το αναπαραγωγικό σύστημα. Διδάσκονται στάσεις γιόγκα με επίγνωση της αναπνοής με στόχο να δημιουργήσουν ευλυγισία και δύναμη από μέσα προς τα έξω, διεγείροντας ολόκληρο το νευροενδοκρινικό σύστημα. Σε ένα τέτοιο μάθημα αντιμετωπίζεται το σώμα και το μυαλό μαζί. Είναι ωφέλιμο σε κάθε στάδιο του γυναικείου αναπαραγωγικού κύκλου αλλά και για κάθε περίσταση που η γυναίκα θα ήθελε να φροντίσει τον εαυτό της με περισσότερη έμφαση. Επιτυγχάνεται σταθεροποίηση των ορμονικών επιπέδων και δημιουργούνται νέα θεμέλια για συναισθηματική σταθερότητα παράλληλα με τα φυσικά οφέλη συμπεριλαμβανομένης της βελτιωμένης κυκλοφορίας του αίματος, της ευθυγράμμισης της στάσης της μυϊκής τόνωσης και της ισορροπίας
Ένα τέτοιο μάθημα απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες, ανεξάρτητα από το επίπεδο εμπειρίας στη γιόγκα. Επιτυγχάνεται χαλάρωση και καλλιέργεια ηρεμίας, ισορροπημένη ενέργεια και ζωτικότητα, αποτοξίνωση του σώματος και προώθηση μιας αίσθησης εσωτερικής γαλήνης. Αυτό είναι το κλειδί για ένα ελεύθερο από το άγχος και υγιές νέο εαυτό.
Σε προσκαλώ στην Αρχή αυτού του Ταξιδιού …Θα χαρώ να είσαι μαζί μας!!
Ο κύκλος των μαθημάτων θα πραγματοποιηθεί στον Αρμονικό Πολυμορφικό Χώρο Φ Space, Κριάρη 40, κάθε Παρασκευη 18:30-19:30.
Έναρξη του κύκλου μαθημάτων την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου και λήξη την Παρασκευή 29 Μαρτίου
Οι 3 πρώτες συναντήσεις θα είναι ανοιχτές. Κατόπιν η ομάδα θα κλείσει ώστε να μπορέσουμε να εμβαθύνουμε περισσότερο.
Για κράτηση θέσης αλλά και για περισσότερες πληροφορίες επικοινώνησε στο 6976841025 η στο tarawise777@gmail.com

yoga
Nearby hotels and apartments
Σφακιανάκη, Χανιά, Κρήτη, Ελλάδα
Σφακιανάκη, Χανιά, Κρήτη, Ελλάδα