Εργαστήρι yoga - Μαθήματα hatha yoga

Wednesday  24 April  2019  5:30 PM    Wednesday  24 April  2019 6:30 PM
Save Saved
Last update 25/04/2019
  3009

Recurring event

Εργαστήρι yoga - Μαθήματα hatha yoga
From 17 Oct 2018 to 26 Jun 2019
Go to the event

Εργαστήρι YOGA - Μαθήματα Hatha Yoga
Κάθε Τετάρτη 17:30 – 18:30
Εισηγήτρια: Μαριάνθη Ψωματάκη.
Μετά από είκοσι πέντε χρόνια διδακτικής εμπειρίας πάνω στον σύγχρονο χορό, τη σωματική συνείδηση και τον αυτοσχεδιασμό, η yoga έρχεται να δώσει μια νέα πνοή στο αντικείμενο δουλειάς μου που είναι πάντα ο άνθρωπος. Μέσα στους ορισμούς της yoga βρίσκει κανείς ότι «yoga είναι η αναζήτησή του εαυτού μας». Αυτό ήταν και για μένα η κινητήρια δύναμη όλα αυτά τα χρόνια!
Ελάτε να ανακαλύψουμε μαζί τη δύναμη του ανθρώπινου σώματος και νου, με όχημα την πρακτική της yoga.
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Μαριάνθη Ψωματάκη
Διδάσκει yoga,σύγχρονο χορό, αυτοσχεδιασμό και κινησιολογία σε ηθοποιούς.
Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος του Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Α.Π.Θ. Σπούδασε σύγχρονο χορό στο Παρίσι, όπου και απέκτησε το Κρατικό δίπλωμα διδασκαλίας χορού και το Μεταπτυχιακό δίπλωμα (DEA), Αισθητικής Τεχνολογίας και Καλλιτεχνικής Δημιουργίας.
Από το 1997 ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη ως χορεύτρια, χορογράφος και δασκάλα χορού σε επαγγελματικές και ερασιτεχνικές σχολές χορού, στο Τμήμα Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ., στο Τ.Μ.Ε.Τ του Πανεπιστημίου Μακεδονία, στη Δραματική Σχολή του Κ.Θ.Β.Ε. και την δραματική σχολή Ίασμος του Β. Διαμαντόπουλου.
Συνεργάστηκε ως χορεύτρια με τις ομάδες “BalletContemporain de KarinWaehner", "CompagnieÉpiphanie” στη Γαλλία, με το «Χοροθέατρο του Κ.Θ.Β.Ε.», την ομάδα «Vis Motrix», την ομάδα«Ευάνεμος»και το «Χοροθέατρο Αδράστεια» του οποίου ήταν ιδρυτικό μέλος, στην Ελλάδα.
Ως χορογράφος έχει κάνει δικές της παραγωγές χοροθεάτρου με το «Χοροθέατρο Αδράστεια», την ομάδα «Oberonartgroup»καθώς και έχει επιμεληθεί την κίνηση σε θεατρικές παραστάσεις της ομάδας. Έχει συνεργαστείεπίσης με το Κ.Θ.Β.Ε. και είναι ιδρυτικό μέλος της καλλιτεχνικής κολεκτίβας «Sempreviva»για άτομα άνω των 60 χρόνων.
Διεύθυνση: Φιλίππου 71
Για εγγραφές, δηλώσεις συμμετοχής, πληροφορίες
Φιλίππου 71 & Χριστοπούλου (περιοχή Ιασωνίδου)
Τ:2314014430
Τ:6976760681 & 6977411991
E:altefablon@gmail.com

yoga
Nearby hotels and apartments
2 hours ago
Φιλίππου, Θεσσαλονίκη, Μακεδονία - Θράκη, Ελλάδα
2 hours ago
Φιλίππου, Θεσσαλονίκη, Μακεδονία - Θράκη, Ελλάδα