`Η Γύρα` Μάνος Παπαδάκης & the Band Παρασκευή 22.3 #BrasDeFrères

Friday  22 March  2019  10:00 PM    Saturday  23 March  2019 4:00 AM
Save Saved
Last update 24/03/2019
  299

ΜΑΝΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ
" Η ΓΥΡΑ "
BrasDeFrères
22 Μαρτίου 2019
Ο Μάνος Παπαδάκης ακολουθώντας τα βήματα των παλιών τροβαδούρων και τραγουδοποιών , εκπληρώνει ένα από τα παιδικά του όνειρα! Φορτώνει μαζί με τους μουσικούς του το βανάκι του ,με τραγούδια ,όνειρα ,ενισχυτές ,φώτα ,καλώδια και γυρνάει τη χώρα ! Μετά από τις επιτυχημένες εμφανίσεις του με το "the magic bus tour 2015-2018" ,με το οποίο γύρισε όλη την χώρα ,Αθήνα (εμφανίσεις : Αθήνα "Σταυρός του Νότου"- άλικο ,Θεσσαλονίκη ,Σαντορίνη ,Ρόδος , Χάλκη , Νεμέα , Άργος , Ηράκλειο ,Χανιά , Ρέθυμνο , Άγιος Νικόλαος , Σητεία κ.α. ,αποφασίζει να κάνει μια μεγαλύτερη ΓΥΡΑ με νέα τραγούδια και ακόμα περισσότερη διάθεση.
Στις αποσκευές του τραγούδια από τις 3 δισκογραφικές δουλειές του ,από τις συνεργασίες του με γνωστά ονόματα της μουσικής σκηνής της χώρας με τα οποία και έχει συνεργαστεί ,από τον μεγάλο συνθέτη Γιάννη Μαρκόπουλο , έως και τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου ,Χρήστο Θηβαίο , Θανο Μικρούτσικο , Βασίλη Καζούλη , Γιάννη Κότσιρα , Γιάννη Χαρούλη , Γιάννη Γιοκαρίνη , Υπόγεια Ρεύματα , Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Χαΐνηδες , Στέλιο Μπικάκη ,Λάκη Παπαδόπουλο κ.α. .
Αφετηρία της "Γύρας" , ο νέος δίσκος που κυκλοφορησε τον Δεκέμβριο του 2018 ,με συνεργασίες όπως αυτές ,του Γιάννη Γιοκαρίνη και της Βάσως Αλλαγιάννη ,που του χάρισαν δυο υπέροχα νέα μουσικά κομμάτια! Ο νέος δίσκος κυκλοφορει από την mega lakos productions σε βυνίλιο και cd σε μια πρωτότυπη και συλλεκτική συσκευασία...γύρας !
Είσοδος : ελεύθερη
"Η γύρα "
Παίζουν :
Γιάννης Κοντάκης : ηλεκτρικό μπάσο
Παναγιώτης Μαυράκης : ηλεκτρική κιθάρα
Πολυδωρος Φραντζεσκάκης :τύμπανα
Μάνος Παπαδάκης : ακουστική κιθάρα
επικοινωνία
e-mail : manos-papadakis@hotmail.com
Facebook : Manos Papadakis
YouTube : Manos Papadakis tv
Παρασκευή 22/03
#BrasDeFrères
Morethanabar thecocktailbar
(Είσοδος ελεύθερη)

concerts
Nearby hotels and apartments
Bras de Frères
Epimenidou, Χανιά, Κρήτη, Ελλάδα
Bras de Frères
Epimenidou, Χανιά, Κρήτη, Ελλάδα