Παρουσίαση Βιβλίου

Saturday  21 April  2018  9:30 PM
Save Saved
Last update 22/04/2018
  268

H LIBRON Εκδοτική σάς προσκαλεί στην παρουσίαση του μυθιστορήματος του Σταύρου Ζαφειράκη με τίτλο «Λάττε ντεκαφεϊνέ», το Σάββατο 21 Απριλίου και ώρα 21:30 στην Οδό Ονείρων στη Φλώρινα.

Tην επιμέλεια του βιβλίου υπογράφει η Άννα Βακάλη, μέλος Ε.Δ.Ι.Π. του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Δημιουργικής Γραφής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν:
Τριαντάφυλλος Η. Κωτόπουλος: Αναπληρωτής Καθηγητής Δημιουργικής Γραφής & Νεοελληνικής Λογοτεχνίας 
Άννα Π. Βακάλη: Ε.ΔΙ.Π. Δημιουργικής Γραφής 
Γιάννης Αντάμης: Συγγραφέας

Αποσπάσματα θα διαβάσουν:
Ζαχαρίας Κατσακός: Φιλόλογος- Ποιητής 
Μαρία Στύλου: Ραδιοφωνική Παραγωγός

Λίγα λόγια για το Μυθιστόρημα:
«Ο Ορφέας, ένας γοητευτικός άνδρας, ερωτεύεται την ψυχαναλύτριά του και οδηγεί τον εαυτό του στα άκρα, για να την κατακτήσει. Η Ισμήνη, μια συντηρητική γυναίκα με έντονο ενοχικό στοιχείο, πειραματίζεται με τον έρωτα του ασθενή της, ενώ παράλληλα προσπαθεί να τον θεραπεύσει.
Οι συναντήσεις των δυο και η αναπάντεχη εξέλιξη της σχέσης τους αποκαλύπτουν πόσο λεπτή και εύθραυστη είναι η ισορροπία του πνεύματος και πως κάτι που μοιάζει με βαρετή καθημερινότητα μπορεί να μετατραπεί σε ένα μοιραίο παιχνίδι.»

Ο Σταύρος Ζαφειράκης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στην Αθήνα, ενώ παράλληλα σπουδάζει υποκριτική και είναι τελειόφοιτος του Μεταπτυχιακού Τμήματος Δημιουργικής Γραφής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Έχει σπουδάσει οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και το Πανεπιστήμιο του Σαν Φρανσίσκο των Ηνωμένων Πολιτειών. Το «Λάττε Ντεκαφεϊνέ» είναι το πρώτο του μυθιστόρημα.

Πληροφορίες Βιβλιοπαρουσίασης
Ημερομηνία: 21 Απριλίου
Ώρα: 21:30
Τόπος διεξαγωγής: Οδος Ονειρων.
Διεύθυνση: Κων. Καραμανλή 69, Φλώρινα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2385023332 ( Οδός Ονείρων )

Είσοδος ελεύθερη

culture
Nearby hotels and apartments
Οδός Ονείρων
Konstantinou Karamanli 69, Florina, 531, Greece
Οδός Ονείρων
Konstantinou Karamanli 69, Florina, 531, Greece
Event from libron.gr