Spring Yoga & Trekking Escape

Friday  19 April  2019  6:00 PM    Sunday  21 April  2019 6:00 PM
Save Saved
Last update 22/04/2019
  70

Φέτος την άνοιξη θα ταξιδέψουμε παρέα σε μια από τις πιο όμορφες ορεινές περιοχές της Ελλάδας, για μια μικρή απόδραση με γιόγκα και πεζοπορίες μέσα στη φύση.
Θα επισκεφθούμε τη Λίμνη Δόξα και θα εξερευνήσουμε την περιοχή του Φενεού μέσα από πεζοπορίες και δραστηριότητες στα μονοπάτια της Ζήρειας και του Χελμού (περιοχές ενταγμένες στο δίκτυο NATURA 2000).
Με τα μαθήματα γιόγκα θα ενεργοποιήσουμε και θα προετοιμάσουμε το σώμα για τις υπόλοιπες δραστηριότητες του Σαββατοκύριακου. Θα αξιοποιήσουμε στο μέγιστο τον καθαρό αέρα μέσα από ασκήσεις αναπνοής και θα προσπαθήσουμε να ξεκουράσουμε το μυαλό με τη βοήθεια του πανέμορφου γαλήνιου τοπίου καθώς και των δραστηριοτήτων σε αυτό.
Μια τέλεια ευκαιρία επαναφόρτισης και επανασύνδεσης, μέσα από τα υπέροχα μονοπάτια του μυαλού αλλά και αυτών της ελληνικής φύσης, σε ένα από ομορφότερα τοπία της Πελοποννήσου, που από πολλούς είναι χαρακτηρισμένο ως η Ελβετία της Ελλάδας!
Ένα γεμάτο αλλά ισορροπημένο πρόγραμμα ξεκούρασης, ευεξίας, επικοινωνίας αλλά και κίνησης ταυτόχρονα, είναι σχεδιασμένο με περισσή φροντίδα προκειμένου να έχουμε όλοι την καλύτερη δυνατή επαφή με το περιβάλλον, τον εαυτό μας, αλλά και τους συνοδοιπόρους στο μικρό αυτό ταξίδι.
Διαμονή
Στους πρόποδες της Ζήρειας, στα όρια των νομών Κορινθίας, Αχαΐας και Αρκαδίας βρίσκεται το πετρόχτιστο χωριό της Γκούρας.
Λίγα μέτρα από την πλατεία ο ξενώνας “Ακροθέα” που θα μας φιλοξενήσει, προσφέρει καταπληκτική θέα προς την πεδιάδα του Φενεού, τη Λίμνη Δόξα και τις βουνοκορφές του Χελμού της Ντουρντουβάνας και της Τριανταφυλλιάς.
Πρόγραμμα
Παρασκευή 19/4
- Αφιξη απόγευμα
- Κύκλος γνωριμίας – Διαλογισμός
- Δείπνο
Σάββατο 20/4
- Πρακτική γιόγκα
- Πρωινό γεύμα
- Πεζοπορία στη Ντουρντουβάνα
- Σνακ
- Δραστηριότητες
- Πρακτική γιόγκα
- Δείπνο
Κυριακή 21/4
- Πρακτική γιόγκα
- Πρωινό γεύμα
- Πεζοπορία στη Λίμνη
- Κλείσιμο κύκλου – Διαλογισμός
- Αναχώρηση απόγευμα
Τιμή ανά άτομο
συμπεριλαμβάνονται: 2 διανυκτερεύσεις, 2 πρωινά γεύματα, πρωινές και απογευματινές πρακτικές στη yoga, διαλογισμός, πεζοπορίες, δραστηριότητες.
Σε δίκλινο: 160€ | Σε τρίκλινο 140€ | Σε μονόκλινο 220€
* Η κράτηση επιβεβαιώνεται με κατάθεση προκαταβολής 50% του συνολικού ποσού μέχρι τις 5 Απριλίου.
Τι να φέρετε
Στρωματάκι yoga, κουβερτάκι για χαλάρωη, ζεστά και άνετα ρούχα, παπούτσια για περπάτημα
Πως να έρθετε
Θα μαζευτούμε όσοι έχουν αυτοκίνητα με σκοπό να μοιράσουμε τα άτομα και μεταφορικά έξοδα.
Πληροφορίες και Κρατήσεις:
Τρικκαλίτης Βασίλης 6932577178
Μαριλού Νικολάου 6979779785
Μαρίνα Κουτίβα 6984514325
Έφη Ψιαχούλια 6937808752
Η ομάδα
Βασίλης
Ο Βασίλης είναι από τότε που θυμάται την ύπαρξή του φυσιολάτρης, καθώς και λάτρης της περιπέτειας στην οποία βούτηξε από τα πρώτα του παιδικά χρόνια.
Έχοντας ακολουθήσει και πραγματοποιήσει πιστοποιημένες σχολές και σεμινάρια, αναφορικά με δραστηριότητες υπαίθρου, ψυχολογία και καθοδήγηση ομάδων στην ύπαιθρο, χαρακτηριστικά και διαχείριση διαφόρων ηλικιών αλλά και παιδιών κάθε ηλικίας, είναι επαγγελματίας οδηγός ποταμού, ορειβάτης, αναρριχητής, και backpacker ταξιδευτής σε παγκόσμιο επίπεδο. Τα τελευταία χρόνια είναι εμπνευστής και κυρίως Διαχειριστής της εταιρείας “ΠΑΙΖώΝΤΑΣ” προσπαθώντας να κάνει το όνειρό πραγματικότητα, ζώντας μέσα από το παιχνίδι στη φύση και την περιπέτεια.
Μαριλού
Γνώρισε και αγάπησε τη yoga από πολύ μικρή ηλικία, συμμετέχοντας σε μαθήματα και σεμινάρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Το 2006 εργάστηκε στον πολυχώρο Shantom, όπου παράλληλα παρακολουθούσε θεωρητικά & πρακτικά μαθήματα yoga με τη Λήδα Shantala. Το 2010 ολοκλήρωσε το πρόγραμμα εκπαίδευσης δασκάλων Yoga (RYT 200hr) στο Sivananda Vedanta Centre, ενώ το 2013 ολοκλήρωσε το δεύτερο εκπαιδευτικό Αdvanced Teacher Training (RYT 500hr) στη σχολή Ghyta Yoga School με τον Μιχάλη Φιλίνη. Εκ τότε παρακολουθεί συστηματικά μαθήματα Iyengar Yoga με τη Ζωή Γαιτανίδου στο Yoga Summit, ενώ συνεχίζει να εμπλουτίζει τις γνώσεις της με μαθήματα και σεμινάρια σε διάφορα είδη yoga με αξιόλογους δασκλάλους. Τα τελευταία 8 χρόνια διοργανώνει Yoga Retreat σε επιλεγμένες τοποθεσίες συνδυάζοντας αρμονικά τα οφέλη της yoga με την ηρεμία που προσφέρει η ζωή κοντά στη φύση.
Μαρίνα
Η Μαρίνα σπούδασε σύγχρονο και κλασικό χορό και αποφοίτησε από την Επαγγελματική σχολή Ραλλού Μάνου το 2012. Συνέχισε τις σπουδές της στο χορό και τη χορογραφία στη Σικελία, και συμμετείχε ως χορεύτρια σε παραστάσεις σύγχρονου χορού και video dance projects σε Ελλάδα και Σικελία. Το 2015 παρακολούθησε επιτυχώς το Yoga Teacher Training 200RYT του Swaha Yoga Center παίρνοντας την πιστοποίηση δασκάλας Hatha, Vinyasa και Gentle Yoga από την Yoga Alliance. Έκανε μετεκπαίδευση στην Prenatal & Postnatal/ Mom and baby Yoga και στο Thai Yoga Massage στις Βρυξέλλες και την Ταυλάνδη. Κατέχει επίσης πιστοποίησεις παρακολούθησης σεμιναρίων Yoga Therapy για μυοσκελετικές παθήσεις , Thai massage for Yoga assisting , Dynamic Thai Yoga Massage ,Νευρομυική μάλαξη. Τα τελευταία 4 χρόνια μένει στην Αθήνα διδάσκοντας στο Swaha Yoga Center και στο Myrtmigi Yoga Studio, και ταξιδεύει σε Ελλάδα, Σικελία και Βρυξέλλες, παρακολουθώντας σεμινάρια contemporary dance, improvisation και physical theater, διδάσκοντας hatha flow, gentle, prenatal yoga και δίνοντας θεραπείες Thai Yoga Massage.
Εφη
Η Έφη Ψιαχούλια ξεκίνησε να ασχολείται με τη Yoga το 2003 παράλληλα με τις σπουδές της στην αρχιτεκτονική και τη μουσική. Από τότε έχει μαθητεύσει πλάι σε διάφορους δασκάλους στην Ελλάδα, το Μεξικό και την Ινδία. Μετά από χρόνια μαθητείας και προσωπικής πρακτικής αποφάσισε να εμβαθύνει και στη διδασκαλία της yoga. Το 2010 παρακολούθησε το πρώτο πρόγραμμα εκπαίδευσης δασκάλων στοSan Cristobal de las Casas, στο Μεξικό και το 2011 (200hrs Bhakti Yoga TTC), δεύτερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο Mysore, στην Ινδία (200hrs TTC in Integrated Ashtanga Yoga). Συνεχίζει να εκπαιδεύεται διαρκώς και να εμπλουτίζει τις γνώσεις της στη πρακτική της yoga (300hrs TTC Mindful Restorative Yoga Training) αλλά και σε άλλες θεραπευτικές πρακτικές, όπως το thai massage και το shiatsu. Η yoga, οι θεραπευτικές πρακτικές του shiatsu και του thai massage και η μουσική είναι οι κύριες ασχολίες της τα τελευταία χρόνια.

music theater sports education yoga
Nearby hotels and apartments
Λίμνη Δόξα
Πανόραμα, Πελοπόννησος, Δυτική Ελλάδα και Ιόνιο, Ελλάδα
Λίμνη Δόξα
Πανόραμα, Πελοπόννησος, Δυτική Ελλάδα και Ιόνιο, Ελλάδα
Event from lucreativestudio.gr